verkoop

Een uitgebreid assortiment

Verkoop van nieuwe en gebruikte auto’s

Door de jaren heen heeft eigenaar Ruud van den Brand veel kennis opgedaan van diverse automerken. Binnen de showroom kunt u dan ook terecht voor een uitgebreid assortiment aan gebruikte en nieuwe auto’s van allerlei merken. Dit wisselt regelmatig en Ruud adviseert u graag over de mogelijkheden op basis van uw wensen.

Mocht er in de showroom geen auto naar uw wensen staan dan gaat Ruud graag voor u kijken of er binnen zijn netwerk nog interessante auto’s beschikbaar zijn. Bent u dus op zoek naar een nieuwe of tweedehands auto? Kom dan eens langs en kies voor het professionele advies van Autobedrijf Ruud van den Brand, gevestigd in Riel.

Lease

Een auto leasen of financieren? Bij Autobedrijf van den Brand zijn er tal van mogelijkheden.

APK

Bij ons kunt u terecht voor deze keuring. Met onze professionele apparatuur zorgen wij dat u weer zonder zorgen veilig de weg op kunt.

Verkoop

Binnen de showroom vind u een uitgebreid assortiment aan gebruikte en nieuwe auto’s van allerlei merken.

Onderhoud

U kunt terecht voor de meest uiteenlopende reparaties. Van banden en uitlijnen tot onderhoud, APK en specifieke reparaties.

Banden

U heeft dus de mogelijkheid om uw zomer- en/of winterbanden tijdelijk op te slaan zodat u daar zelf geen omkijken meer naar heeft.

Lease

APK

Verkoop

Onderhoud

Banden

Wij staan altijd voor u klaar!

Onze hulp nodig?

Bent u op zoek naar een nieuwe auto? We kijken graag met u mee. 
Bel, mail of kom gewoon langs in onze showroom. U bent van harte welkom.