reparatie & onderhoud

Persoonlijke service & betrouwbaarheid

Van kleine tot grote reparaties

Door de jaren heen heeft Ruud van den Brand veel werkervaring opgedaan van allerlei automerken. Deze kennis vertaald hij nu binnen zijn eigen bedrijf op het gebied van de meest uiteenlopende reparaties. Van banden en uitlijnen tot onderhoudsbeurten, APK en specifieke reparaties. Dit alles word binnen eigen werkplaats uitgevoerd zodat u binnen no-time weer de weg op kunt met uw auto.

Heeft u een auto staan waar nodig iets aan gerepareerd mag worden? Neem dan direct contact op met Ruud of Wilma van den Brand. Samen met u bekijken ze het beste plan van aanpak en u wordt altijd voorafgaand op de hoogte gesteld van de te maken kosten.

Lease

Een auto leasen of financieren? Bij Autobedrijf van den Brand zijn er tal van mogelijkheden.

APK

Bij ons kunt u terecht voor deze keuring. Met onze professionele apparatuur zorgen wij dat u weer zonder zorgen veilig de weg op kunt.

Verkoop

Binnen de showroom vind u een uitgebreid assortiment aan gebruikte en nieuwe auto’s van allerlei merken.

Onderhoud

U kunt terecht voor de meest uiteenlopende reparaties. Van banden en uitlijnen tot onderhoud, APK en specifieke reparaties.

Banden

U heeft dus de mogelijkheid om uw zomer- en/of winterbanden tijdelijk op te slaan zodat u daar zelf geen omkijken meer naar heeft.

Lease

APK

Verkoop

Onderhoud

Banden

Wij staan altijd voor u klaar!

Onze hulp nodig?

Een afspraak maken voor een reparatie of onderhoud?
Bel, mail of kom gewoon langs in onze showroom. U bent van harte welkom.